Tietosuojakäytäntö
Tietosuojakäytäntö & evästeet
Jotta voisit tehdä kanssamme sopimuksen, tarvitsemme seuraavat tiedot.
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Rekisteröimme henkilötietosi, jotta voimme toimittaa tavarat sinulle. Antamalla edellä mainitut tiedot suostut siihen, että voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tai tekstiviestillä tilaustasi koskevissa asioissa.

Kun henkilötietoja kerätään verkkosivujemme kautta, varmistamme, että se tapahtuu aina nimenomaisella suostumuksellasi, jotta sinulle ilmoitetaan tarkalleen, mitä tietoja kerätään ja miksi.
Kaikkia tietoja käsitellään. Henkilötietolaki.

⦁ Säilytys Henkilötiedot rekisteröidään (CableSmile) ja säilytetään 5 vuotta sen tilikauden lopusta, jonka aikana liiketoimi on toteutettu, minkä jälkeen tiedot poistetaan.
Tietoja säilytetään seuraavien säännösten mukaisesti. Kirjanpitolaki 10 §.
Tiedot tallennetaan turvallisesti ja luottamuksellisesti tietokoneelle, johon on rajoitettu pääsy valvotuissa tiloissa. Tietoturvatoimia tarkistetaan jatkuvasti sen varmistamiseksi, että käyttäjän tietoja käsitellään aina turvallisesti ja käyttäjän oikeuksien mukaisesti. Internetin kautta tapahtuvassa tiedonsiirrossa ei voida koskaan taata 100 prosentin turvallisuutta. Kun tietoja siirretään ja tallennetaan sähköisesti, saattaa olla olemassa riski, että muut voivat päästä tietoihin luvatta käsiksi – siksi annat henkilötietosi omalla vastuullasi.
Internetin nopea kehitys tarkoittaa, että henkilötietojen käsittelyssä voi olla tarpeen tehdä muutoksia, ja pidätämme siksi oikeuden päivittää/muuttaa näitä henkilötietojen käsittelyä koskevia ohjeita. Jos tämä tulee ajankohtaiseksi, “viimeksi päivitetty” -päivämäärä korjataan sivun alareunassa. Jos muutokset ovat merkittäviä, niistä ilmoitetaan näkyvästi verkkosivustolla.
Säilytämme asiakastiedot salattuna.
Lähetämme asiakastiedot salattuna.

⦁ Kenellä on pääsy CableSmile.dk:n johtajalla ja ylläpitäjällä on pääsy sinua koskeviin rekisteröityihin tietoihin.

⦁ Kolmannet osapuolet CableSmile.dk:lle annettuja tietoja ei luovuteta tai myydä millään tavalla kolmansille osapuolille, ellei tämä tapahdu yrityksen rakenneuudistuksen tai osittaisen tai täydellisen myynnin yhteydessä. Tällaisessa tilanteessa tietojen luovuttaminen tapahtuu kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.
Emme tallenna mitään henkilötietoja.

⦁ Ilmoituspaikka Huomioi seuraavat asiat:
Jos verkkosivusto käyttää arvostelusivustoa, tämä katsotaan tietojen luovuttamiseksi kolmansille osapuolille. Tämä on ilmoitettava tässä, ja on ilmoitettava, kenelle tiedot on luovutettu.

⦁ Vastalause ja pääsy CableSmile.dk-sivuston rekisteröityneenä käyttäjänä sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintejä. Sinulla on myös oikeus tutustua sinua koskeviin rekisteröityihin tietoihin. Jos tiedot ovat virheellisiä tai harhaanjohtavia, sinulla on oikeus vaatia niiden korjaamista, poistamista tai suojaamista. Sinulla on nämä henkilötietolain mukaiset oikeudet. Tätä koskevat tiedustelut on osoitettava CableSmile.dk:lle sähköpostitse osoitteeseen CableSmile@cablesmile.dk.

⦁ Reklamaatio Jos haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä osoitteeseen cablesmile@cablesmile.dk. Jos ratkaisua ei löydy, voit tehdä valituksen toimivaltaisille viranomaisille. Sinulla on mahdollisuus valittaa sinua koskevien tietojen käsittelystä. Valitus on tehtävä tietosuojaviranomaiselle, ks. henkilötietolain 58 $:n 1 momentti.

⦁ Riita-asiat Yrityksen ja asiakkaan väliset riita-asiat ratkaistaan Tanskan lain mukaisesti.

⦁ ODR 15. helmikuuta 2016 eurooppalaiset yritykset ja kuluttajat saivat käyttöönsä uuden digitaalisen ODR-alustan. ODR:n tarkoituksena on helpottaa tavaroiden ja palvelujen kuluttajavalitusten käsittelyä EU:ssa.
ODR on lyhenne sanoista Online Dispute Resolution.
Kuluttajien kannalta tämä tarkoittaa, että he voivat valittaa suoraan sille eurooppalaiselle yritykselle, jossa ostos on tehty.
ODR-foorumin tavoitteena on yhdistää useita valituslaitoksia. Kuluttajat ja yritykset voivat olla suoraan yhteydessä toisiinsa.
Esimerkiksi tanskalainen kuluttaja voi kirjoittaa valituksensa tanskaksi suoraan esimerkiksi italialaiselle yritykselle, jonka kanssa hän on käynyt kauppaa. EU:n oma käännösohjelmisto kääntää valituksen koneellisesti italiaksi, ja yritys saa näin valituksen äidinkielellään.

EU:n verkkovälitteinen riidanratkaisu:

Jos tilauksessasi on jotain vikaa tai se ei vastaa odotuksiasi, ota meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä löytää tyydyttävän ratkaisun.
Lain mukaan meidän on ohjattava sinut seuraavaan linkkiin, jos et halua ensin keskustella kanssamme;
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Evästeet Eväste on pieni tiedosto, joka sijoitetaan tietokoneesi kiintolevylle sen tunnistamiseksi. Se ei ole ohjelma, eikä se voi lukea tai tuhota tietokoneen tietoja.
Vain evästeen kovalevyllesi tallentanut verkkosivusto voi lukea evästeen uudelleen. Evästeet eivät voi sisältää viruksia tai muuta sellaista, joka voi vahingoittaa tietokonettasi.
Voit lukea lisää evästeistä osoitteessa www.cookiecentral.com
CableSmile.dk-sivustolla evästeitä käytetään yksinomaan verkkosivuston toiminnallisuuden optimointiin, jotta asiakaskokemustasi voidaan parantaa. Tekninen toiminto, joka voi muistaa asetuksesi.
Evästeet voidaan poistaa/estää http://minecookies.org/cookiehandtering

Päivitetty 07/2018