Maksu- / ostosopimus

Cablesmile ApS (jäljempänä CableSmile) hyväksyy maksut VISA-Dankortilla, VISA:lla, VISA Electronilla, Mastercardilla, JBC:llä, Trustly ja MobilePaylla Maksu vähennetään tililtäsi vasta, kun tuote on lähetetty. Kaikki summat ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron ja verot.

CableSmile käyttää hyväksyttyä maksupalvelinta, joka salaa kaikki korttitietosi SSL-protokollalla (Secure Socket Layer). Tämä tarkoittaa, että tietojasi ei voida lukea.

Tuotetiedot ja vastuuvapauslauseke:
Huomautus: Tämä ei ole alkuperäinen Apple-tuote. CableSmile-tuotteet ovat yhteensopivia iPhonen Lightning-kaapeleiden kanssa, mutta emme ole millään tavalla yhteydessä Appleen.

Toimitus

Posti Group toimittaa tilauksesi Tanskasta. Toimitusaika on yleensä 2-4 työpäivää.

Tilauksesi toimitetaan suoraan osoitteeseesi. Sinulta ei veloiteta mitään ylimääräisiä tulleja tai arvonlisäveroa paketin vastaanottamisen yhteydessä, koska toimitamme paketin EU:n jäsenvaltiosta.

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai toimitustavasta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Olemme valmiita auttamaan.

Peruuttamisoikeus

Verkkokaupastamme ostetuille tuotteille on 14 päivän palautusoikeus.
Määräaika alkaa siitä päivästä, jona vastaanotat tilauksen.

Korvaamme palautuskulut – ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse.

Peruutuksesta on ilmoitettava meille 14 päivän kuluessa ostopäivästä, ja peruutuksesta sinun on palautettava lähetys 16 päivän kuluessa (ellei toisin sovita).

Ilmoitus on lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@cablesmile.fi. Ilmoituksessa sinun on ilmoitettava selkeästi, että haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi.

Tavaran kunto
palautettaessa Olet vastuussa vain tavaran arvon alenemisesta, joka johtuu muusta kuin tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi tarvittavasta käsittelystä. Toisin sanoen – voit kokeilla tuotetta samalla tavalla kuin jos sovittaisit sitä fyysisessä myymälässä.

Jos tuotetta on kokeiltu edellä kuvattua enemmän, katsomme sen käytetyksi, mikä tarkoittaa, että jos peruutat oston, saat vain osan ostohinnasta takaisin tai et saa sitä takaisin ollenkaan, riippuen tuotteen kaupallisesta arvosta.

Jos haluat saada täyden hyvityksen, sinun on toimittava samoin kuin fyysisessä myymälässä. Voit kokeilla tuotetta, mutta et voi käyttää sitä.

Tuotetiedot

Koska CableSmile-kaapelisuojamme on pieni tuote. Älä käytä alle 3-vuotiaille lapsille, ja alle 6-vuotiaita lapsia ei suositella käyttämään tuotteitamme. Tuotteen väri saattaa poiketa verkkosivuston kuvista. Tuote ei takaa, että laturin kaapeli ei katkea. CableSmile ei myönnä takuuta puhelimille ja muille tuotteen kanssa käytetyille laitteistoille – mukaan lukien puhelimen suojakuorien, lasin, lisäsuojan, kuten panssarilasin, ja kosketustoimintojen vahingoittuminen.

Mainokset ja promootiot
Kaikki henkilöistä koostuvat videot ja kuvat, jotka esiintyvät verkkosivustolla tai sosiaalisessa mediassa, ovat maksettuja näyttelijöitä ja eivät millään tavoin ole yhteydessä CableSmileen.

Valitukset – yleiskatsaus ja linkkejä:

Jos sinulla on valitus verkkokaupastamme ostetusta tuotteesta, voit lähettää valituksen osoitteeseen Cablesmile@cablesmile.fi tai Kuluttajavirastoon:

Tanskan kilpailu- ja kuluttajaviraston valitusten ratkaisukeskusCarl
Jacobsens Vej 352500
ValbyLink
: www.forbrug.dk

Jos olet kuluttaja, joka asuu toisessa EU-maassa, voit tehdä valituksen EU:n komission verkossa toimivalla valitusfoorumilla.

Alusta on saatavilla täällä: http:
//ec.europa.eu/consumers/odr/Angiver voit tehdä valituksen täällä, anna sähköpostiosoitteemme: cablesmile@cablesmile.fi