TUOTETIEDOT

Tervetuloa verkkokauppaan. Täältä löydät tuotetietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä.

Voinko käyttää CableSmileä puhelimeni suojuksen kanssa?
Kyllä – CableSmile on yhteensopiva puhelimen suojakuoren ja muiden lisävarusteiden kanssa.
Etsitkö tiettyä CableSmile-mallia?

Onko olemassa eläintä, jota et löydä? Joskus muutamme valikoimaa verkkosivuilla. Jos etsit tiettyä eläintä, jota et löydä verkkosivuilta, olet erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun live-chatin tai sähköpostin kautta – haluaisimme kovasti tietää, mitä eläintä etsit.

Aloita live chat
Onko CableSmile vain iPhonelle?

CableSmile on suunniteltu Applen tuotteille, jotka käyttävät Lightning-kaapeleita. Mukaan lukien kaikki iPhonet ja jotkut iPadit. 

 
CableSmile Apple/iPhone-laitteissa
 
CableSmilea voidaan käyttää myös Android-puhelimissa, mutta tällöin laite asennetaan eri tavalla. Katso kuva viitteeksi: 
 
CableSmile USB-C-kaapelissa:
 
Ovatko kaikki CableSmile-mallit samankokoisia?

Kyllä – kaikki CableSmile-mallit ovat samankokoisia. 2x2x4 cm.

Mistä maasta tavarani lähetetään?

Kaikki tavaramme lähetetään joko Tanskasta tai etävarastostamme Suomessa. Sinulta ei koskaan veloiteta tullimaksuja, kun vastaanotat paketin 😊

Sopiiko tuote lapsille?

CableSmilea voivat käyttää lapset 3-vuotiaista ylöspäin. Kaikki tuotteemme ovat hyväksyttyjä ja vapaita hormonaalisista haitta-aineista.

Miten voin maksaa?

Hyväksymme maksut MobilePayn, Trustlyn ja luottokorttien avulla. Kaikki maksut lähetetään salatun SSL-yhteyden kautta. 🔒

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Aloita live-chat oikeassa kulmassa olevan Messenger-kuvakkeen kautta – vastaamme mahdollisimman pian. 
 
MENE TUOTTEISIIN
⭐⭐⭐⭐⭐Trustpilot 4.1 / 5
Teemme parhaamme tarjotaksemme hyvää asiakaspalvelua. Trustpilot-sivustolla meillä on hyviä arvosteluja asiakkailta ympäri Pohjoismaita. Katso ne kaikki täältä CableSmile Trustpilot
 
Me lupaamme:
✅ Nopea toimitus Posti Groupin kanssa (2 – 4 työpäivää)
✅ 14 päivän täysi palautuskäytäntö – maksamme palautuspostit.
✅ Vastaa sähköposteihin 12 tunnin kuluessa!
 
 
 

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT?

Hyvä keksintö!

CableSmile-eläimet ovat niin hauskoja! Kaikki ystävämme nauravat nähdessään laturikaapelimme 😀 Ostin yhden itselleni ja vaimolle. Olemme usein pilanneet laturin kaapelit, mutta emme enää sen jälkeen, kun saimme tällaisen kaapeliin.

Eino

5/5

En tiennyt tarvitsevani tätä tuotetta. Mutta nyt en halua olla ilman koiraani, pandaani tai virtahepoani! Hyvä idea ja hyvä palvelu CableSmileltä  🥰

Hannele

Fantastista!

CableSmile-tuotteet ovat erittäin söpöjä ja hauskoja. Koko perheeni sai sellaisen. Ja lisäbonuksena voimme nyt kaikki erottaa, kenelle kaapeli kuuluu!

Kaarina